Pariurile sportive au atins un prag de popularitate pe care nici o casa de pariuri online nu o prognoza (ci poate o visau).Acest lucru s-a datorat in primul rand dezvoltarii internetului, foarte multa lume avand internet acasa.Si era normal ca o afacere care produce multi bani sa faca cu ochiul mafiilor de pretutindeni. Si astfel au aparut o gramada de meciuri trucate, trucaje care nu se pot dovedi dar care aduc foarte multi bani.
Au fost blaturile din Belgia care s-au lasat cu arestari, blaturile din Italia cu urmari catastrofale pentru anumite echipe(Juventus a fost retrogradata de exemplu). Insa iata ca au aparut si situatii hilare, cum a fost cea de la un meci din China, unde antrenorul a fost sunat de presedintele clubului care i-a dictat ca la scorul de 2-0 unul din jucatori sa-si dea autogol. Si aici faza surpriza , antrenorul l-a refuzat pe motiv ca a fost contactat de mafia locala care i-a amenintat pe jucatori ca trebuie sa dea gol si scorul sa fie 3-0.
Ceea ce e mai trist in China e ca se vor lasa cu executari cei de acolo avand acest gen de pedepse, pedepsele capitale fiind date foarte usor.
Si la noi zilele trecute un meci de divizia B a fost suspectat de blat, multi jucatori care evoluau in meci pariind ca Dinamo II va luat bataie de la Dunarea Giurgiu. Ce e ciudat e ca Dinamo II a mai fost suspectata de blat chiar anul trecut la meciul cu Galatiul din Liga II. Dinamovisti au pierdut atunci cu 7-0.
Deci e destul de greu de pariat acum mai ales pe victoria unei echipe fiind mult mai usor de pariat pe numar de goluri, cornere etc
Ce post sa va spun mai mult decat bafta multa la pariat si cote prinse cat mai mari

Trimiteți un comentariu

 
Top