Sunt unul din pariorii cu state vechi de plata si acest lucru din cauza pasiunii mele pentru meciurile de fotbal. Insa un alt fel de fotbal nu ca cel din ziua de astazi, un fotbal in care gaseam echipe ca Universitatea Craiova- campioana unei mari iubiri, Dinamo prima calificata intr-o semifinala de cupa campionilor, Steaua o echipa care a depasit toate asteptarile romanilor castigand cupa campionilor si supercupa eur0pei si nu in ultimul rand echipa Romaniei care ne facea mindri ca suntem romani.
In schimb ce avem astazi?
Niste echipe chinuite care nu joaca mare lucru, niste patroni analfabeti care nu stiu decat sa numere banii si sa arate cat de tari sunt ei, niste ziaristi care "lucreaza" pentru patronii analfabeti. Tot ceea ce conteaza este banul si acest lucru face ca sa restul lucrurilor sa fie lasate deoparte.
M-am uitat de curiozitate la aproape toate meciurile echipelor romanesti in cupa uefa si am ajuns la o singura concluzie: am pierdut timpul degeaba. Ceea ce e cel mai important pentru fotbalisti este ce masina conduc, ce cluburi de fite s-au mai deschis sau ce tipe mai pot da gata. Despre fotbal nu ii intrebati ca sunt obositi, si in general nu prea joaca ftbal doar din cauza arbitrilor care ii fura.
Despre echipa Romaniei nici nu vreau sa mai deschid subiectul: inainte ne calificam la toate turneele finale si intrebarea era daca trecem de grupe si pana unde ajungem acum ne chinuim sa batem insulele Feroe. Halal jucatori.
Next
Postare mai nouă
Previous
This is the last post.

Trimiteți un comentariu

 
Top