O noua editie de campionat va incepe peste doua zile, o editie care va fi ultima inainte de marile schimbari din liga nationala. Cei de la LPF s-a hotarat sa faca campionatul cu play out si play off pentru a mari numarul de meciuri intre echipele mari ale campionatului si astfel pentru a fi mai atractiv pentru televiziuni. Astfel anul asta o sa retrogradeze 6 echipe ceea ce face ca lupta pentru evitarea retrogradarii sa fie destul de incinsa. Insa eu cred ca lipsa banilor si bugetele subtiri vor face ca aceasta lupta sa nu fie totusi chiar asa de acerba. Multe echipe sunt in insolventa si incearca cat de cat sa reziste insa nu cred ca vor reusi toate , pentru ca in trecut cu ajutorul echipelor de fotbal se spalau banii iar acum lucrul asta nu mai este chiar asa de usor de facut. Mai ales de cand marii grei din fotbal sunt in puscarie multi au prins oroare de afacerile din fotbal.
O parte din echipe  au jucat deja  intr-o nouo competitie, Cupa Ligii, o cupa care se vrea o copie a celei de la englezi, in care se intrec doar echipele din prima liga a tarii. Sunt curios ce o sa se joace in anul urmator pentru ca vor ramane 16 echipe, insa noi suntem obisnuiti cu schimbarile asa ca nu cred ca suporterii o sa fie afectati.

 Program liga 1 editia 2014 -2015 a campionatului de fotbal al Romaniei
Iata si programul primei etape din aceasta liga, o liga care va fi transmisa de doua posturi TB Look TV si Look Plus, posturi care au fost preluate pana acum de cei de la UPC si Focus Sat. Cei de la UPC spera ca prin preluarea posturilor o sa isi creasca numarul de abonati insa nu cred ca va fi asa. Multi se uitau la meciuri pentru ca le aveau in grila de programe, insa multi nu erau dependenti de liga 1. Poate doar cei mai tineri isi doresc sa vada meciurile, insa cred ca ei se vor uita pe net.

Vineri 25 iulie avem doua meciuri, printre care si un derby local - cel al Olteniei dintre U Craiova si Pandurii Tg Jiu
1. Concordia Chiajna – Astra Giurgiu ora 18.30 LOOK TV
2. CS U Craiova – Pandurii Tg. Jiu ora 21.00 LOOK TV

Sambata 26 iulie e primul derby, cel dintre Rapid si Steaua  desi cred ca numai de derby mai putem vorbi acum, la ce situatie au echipele - Rapid in rahat iar Steaua pe val cu banii
1. Tg. Mures - U Cluj ora 18.30 LOOK PLUS
2. Rapid – Steaua ora 21.00 LOOK TV

Duminica 27 iulie
1. FC Botosani – Gaz Metan Medias ora 17.00 LOOK PLUS
2. CFR Cluj – Ceahlaul ora 19.00  LOOK TV
3. FC Brasov - Petrolul Ploiesti ora 21.00  LOOK TV

Luni 28 iulie
1. CSMS Iasi – Viitorul Constanta ora 18.30 LOOK TV
2. Dinamo – Otelul Galati ora 21.00 LOOK PLUS

Trimiteți un comentariu

 
Top