Joi echipele noastre care erau calificate pentru cupele europene au jucat prima mansa din play offsul Europa LEague. Au fost cinci meciuri si cred ca foarte multa lume s-a uitat la meciuri - ca niciodata atentia microbistilor a fost destul de mare. Steaua a jucat in deplasare- mai bine spus acasa insa la Cluj caci patronul echipei a hotarat sa nu mai joace in Ghencea din cauza meciurilor pe care le are cu Ministerul Administratiei si Internerlor referitor la stadion precum si cu suporterii sai. Stelisti au castigat cu 2-0 si ceea ce a fost mai important au avut o multime de suporteri care au aclamat echipa.
Dinamo a jucat in Ucraina insa spre ghinionul lor au fost infrinti in ultimile minute cu scorul de 2-1 insa pastreaa anse mari de calificare acest scor fiind unul remontabil. Pacat totusi caci puteau scoate un egal care ar fi adus un punct in vistiria echipelor romanesti care incearca acum sa mai scoata din sezoanele in care nu au scos puncte pentru clasamentele care duc echipele in grupele Champions League.
Vaslui a castigat cu 2-0 meciul pe care l-a jucat cu Sparta Praga un rezultat care l-a bucurat pe Porumboiu si care ii mareste sansele de calificare in grupele Europa League.
Sansele cele mai mari le are Rapid Bucuresti care a castigat cu 3-1 meciul jucat in deplasarea din Polonia.
Pentru biletul zilei la pariuri de azi am ales meciurile:


Trimiteți un comentariu

 
Top