A trecut ceva timp de cand nu am mai scris nimic pe blog. De atunci s-au intamplat multe si cred ca cel mai important lucru a fost faptul ca cei de la Vaslui au castigat titlul la noi. Iar echipele bucurestene au ramas pe langa si asta era un an care ar fi dus echipa direct in grupe. Dinamo se pregateste in continuare de Champions League si cu conducerea asta cred ca nu o sa mai castige niciun titlu nici in urmatorii 5 ani. E problema lor si mai ales a suporterilor cainilor care in afara faptului ca bat constant pe Steaua nu au de ce se bucura.


De fapt in ultimul meci si cel mai important Steaua a batut pe Dinamo si a castigat cupa Romaniei. O cupa care le-a adus o vacanta mai mare si vreo 250000 de euro in cont.
Apropo Steaua a castigat cupa Romaniei si astfel mai aduce un trofeu in vitrina dupa o perioada fara asa ceva. Venirea lui MM si mai ales a lui Olaroiu a facut ca cei de la Steaua sa se lipeasca de acest trofeu.
La noi la Iasi fotbalul este muribund, echipa nu joaca nimic si nici nu are sanse sa renasca pentru simplul fapt ca nu sunt bani pentru a face sa renasca. Management prost , investitii putine, jucatori fara nici un fel de viitor. Managementul unei echipe conteaza foarte mult caci in functie de modul in care iti faci planurile iti iese treaba. Si la Steaua aceeasi problema doar ca la alt nivel. Pentru biletul zilei nu am ales nimic pentru ca sunt in pana de inspiratie.

Trimiteți un comentariu

 
Top