Macel a fost aseara in meciul pe care CFR l-a disputat in liga campionilor in compania celor de la Bayern Munchen. Meciul de aseara imi aduce aminte de declaratiile lui Cartu referitor la Dan Petrescu si punctele sale realizate in liga campionilor anul trecut cu Unirea Urziceni. Spre deosebire de Cartu Petrescu cred ca ar fi facut mai multe puncte in aceasta grupa si chiar cred ca s-ar fi calificat mai departe.
Au fost 16 meciuri in aceasta etapa a 4 a grupelor ligii campionilor in prima zi marti adica fiind o gramada de surprize de pe urma acestor surprize castigand casele de pariuri. Marti Rubin a facut egal spre disperarea jucatorilor la pariuri sportive care au avut foarte multe bilete nenorocite din cauza acestui meci. De asemenea Barca a avut un meci greu si au terminat la egalitate cu Copenhaga. Egalitate care la fel a nenorocit o gramada de bilete de pariuri sportive.
Werder a pierdut acasa in fata celor de la Twente o echipa care nu a pierdut nici o partida in campionatul Olandei. O semisurpriza a fost si egalul celor de Schalke in deplasarea din Israel.
In grupa CFR ului Basel a pierdut meciul de acasa cu cei de la Roma cu 2-3 .
Benfica a facut instructie la un moment dat cu cei de la Lyon scorul ajungand la 4-0 insa francezii au spalat rusinea si au revenit meciul terminindu-se cu scorul de 4-3
Ieri Marseille a facut instructie cu Zilina si a castigat cu scorul de 7-0 un scor fluviu administrat culmea in deplasare dupa ce acasa au castigat greu in fata celor de la Zilina.

Trimiteți un comentariu

 
Top