Ceea ce trebuia sa se intimple demult s-a intimplat pana ala urma si anume MM Stoica a revenit la Steaua. Orice s-ar spune de MM acesta a dus ultimul titlu la Steaua plus o semifinala de cupa europeana chit ca a fost de UEFA. Venit la Unirea acesta a adus titlul la aceasta echipa venita de nicaieri si care probabil ca va dispare in diviziile secunde daca patronul sau isi ca da interesul ca acum. E greu cu luptat cu criza si mai ales in sport unde mai mult se cheltuie banii decat se produc. Jucatorii au salarii mari dar nu aduc nici un ban la club caci joaca dezastruos.
Ma uit la Craiova ce public frumos are si aiata ca e a treia oara cand pierd acasa de cand a venit Piturca la echipa. E ciudat sa nu poti castiga acasa si sa te chinui sa scoti unamarat de egal. Iata ca talentele echipei nu pot sa faca fata luptei din divizia natioanal
Sunt curios ce va face Otelul miine cand va juca la Timisoara si unde daca va obtine va fi ca un ghimbe pentru multe echipe si astfel cele aflate in Bucuresti vor face spume la gura.

Trimiteți un comentariu

 
Top