Franta ne-a facut varza in meciul cu Romania de la ei cu toate ca echipa noastra a jucat destul de bine in repriza a doua. La prima reporiza pot sa spun ca am adormit, insa in cea de-a doua au inceput sa joace fotbal amindouia echipele. Un fotbal placut cu doua bare de o parte si de alta una a lui Sapunaru care a fost cat pe ce sa dea un gol de poveste. Insa nu a fost sa fie asa si astfel Franta a marcat un gol cica dupa ce jucatorul a plecat din offsite. Sunt de acord ca e frustrant cand ei un gol din offside dar ai nostri nu au avut ocazii de poarta asa de clare ca sa aiba pretentii asa de mari.
Am ascultat o interventie telefonica a lui Bolonii in care acesta a sintetizat actiunile lui Deac : cate centrari a avut cate actiuni in spatele apararii franceze, cate suturi la poarta.
Si aseara il aud pe Marica ca el pleaca de la nationala ca Razvan nu il bag sau nu il scoate din echipa. Pai nene dute linistit ca oricum numai joci nimic nici la echipa de club si nici la nationala. Singura ta sansa e echipa nationala care te mai poate promova ca la nemtii vad ca asa de bine ajuti echipa ca a ajuns la retrogradare.
Numai talente la echipa nationala.
O alta faza care a iscat controverse este primul gol care se pare ca a fost marcat din offside. De acord dar o echipa care nu marcheaza decat un gol in vreo sase partide ca sa mia ceara?
A jucat bine nationala insa meciul asta trebuia jucat asa cu Belarus si cu Albania si acum am fi fost boieri cu 6 puncte. MAi ales ca Albania si Belarusul s-au impiedicat si ele facand egaluri amindoua.
Cocis a facut si el un meci destul de slab insa vad ca este chemat in continuare la nationala. Nu inteleg ce are lumea cu Florescu care e injurat la greu. Multi din astia care injura nu au facut nimic in viata lor dar stiu sa critice.
Cel mai bun jucator se pare ca afost Pantilimon si dupa parerea mea ar fi trebuit bagat in poarta si cu Albanis si Belarusul si acum poate ar fi fost alte rezultate.
Pentru jucatorii la pariuri a fost un meci care a iesit fara surprize iar pierzatoarele la acest meci au fost casele de pariuri care au pierdut pe meciul asta.

Trimiteți un comentariu

 
Top