Iata ca s-a intimplat ceea ce multi asteptau sa se intimple: Ilie Dumitrescu si-a dat demisia din functia de antrenor, cu toate ca nu cred ca el ocupa totusi aceasta functie. Insa asta e alta mincare de peste. Dupa cinci jocuri in care Steaua nu a obtinut nimic iata ca s-a intimplat ceea ce asteptau toti: sa plece antrenorul.
Si asa Steaua a ajuns la recordul ca dupa vreo 8 etape din divizia nationala sa schimbe 2 antrenori. Unul care nu merita sa fie schimbat si al doilea care nu trebuia sa fie in locul primului. Adevarul e ca nu stim ce a fost in capul lui Ilie atunci cand a acceptat postul de antrenor la Steaua. Dupa tot ce au patiti cei din inaintea lui, Hagi, Dorinel Munteanu, Lacatus el credea ca el o sa fie exceptia? Iata ca s-a inselat. Gigi nu poate fi schimbat oricat ar incerca cineva sa faca lucrul asta.
Ce a fost simpatic a fost modul de a demisiona: si-a dat demisia in exclusivitate pentru Digi , asta facand ca concurenta sa crape de ciuda.
Acum se tot vehiculeaza numele lui Dan Petrescu. Eu cred ca este o gogorita a presei in fuga dupa senzational. Nu cred ca Dan Petrescu o sa lase o echipa de prima liga din Rusia (momentan este in liga a doua din Rusia dar pe primul loc si cu competitoarele la12 puncte departare) pentru una cu un patron pe care il cunoaste ca nu este constant in actiuni si foarte instabil si din punct de vere psihic si dunn punct de vedere al actiunilor sale.
MM Stoica fostul manager care a dus cele mai mari rezultate din ultimii 10 ani , in perioada sa ajungand pina in semmifinala cupei UEFA. Steaua avea sanse mari de a juca finala daca erau mai atenti in meciul de la englezi. Acum i se cere lui MM sa se intoarca la echipa de unde a plecat cu scandal. Dar se pare ca in Romania nu e nici o problema sa pupi acolo unde ai scuipat mai ales daca esti renumerat bine.
Rivalitatea dintre Steaua si Dinamo numai exista sau daca mai este se manifesta in randul ultrasilor care se bat la chiorii pentru niste valori care numai exista. De cand patronul Stelei a purtat fularul lui Dinamo iar acum este nasul directorului executiv ce sa mai zicem?

Trimiteți un comentariu

 
Top