Nesimtirea e crasa din partea televiziunilor, mai ales din partea TVR. Pentru ce platim noi abonamentul la ei in afara de cel de la cablu? Va spun eu. Pentru ca toti ciumpalacii care au avut pile si care au putut sa isi gaseasca un loc de munca in cadrul televiziunii sa poata sa se plimbe nestingheriti prin lume realizand reportaje la care nu se uita nimeni. Daca stau bine sa ma gandesc amantele sunt greu de intretinut si pentru asta e nevoie de bani. Cei de la TVR au supralicitat cu drepturile Tv ale Ligii Campionilor pe banii nostri. Nu tinem partea Protv ului dar acesti sunt o firma privata si e normal ca ei sa se lupte pentru drepturile tv. TVR isi incaseaza o buna parte din bani din drepturile contribuabililor si licitatiile pentru drepturi de a transmite meciuri trebuie sa fie in limita bunului simt.
Si uita asa Olimpia Balti -Dinamo am vazut-o la radio, asa va fi probabil si cu Unirea, in schimb o sa il vedem iarasi pe Becali, si pe alti .... Criza asta a cazut bine totusi caci a adus cu picioarele pe pamant pe multi. Si e de asemenea bine caci drepturile fotbalistilor la fel ca preturile imobiliarelor vor trebui sa dea inapoi.
Noi nu avem nimic cu ei ca oameni e normal sa fie platiti dar din punct de vedere profesional lasa de dorit. Multi din ei sunt cu alcoolul in cap, umbla numai dupa curve si vor o caruta de bani.

Trimiteți un comentariu

 
Top